Dalmatiankoira on aktiivinen ja isokokoinen rotu, joka tarvitsee onnelliseen elämään perheen, jossa sille on aikaa ja halua touhuta liikunnallisia asioita koiran kanssa. Beaglepuolestaan on mainio seurakoira, joka pienestä koostaan huolimatta tarvitsee johdonmukaisen ja jämäkän kotikasvatuksen. Etsimme myös mahdollisia aktiivisia sijoituskoteja uroksille ja nartuille, jos siis omaat aikaisempaa kokemusta koirista ja näyttelyharrastuksesta ja olet kiinnostunut sijoituskoirasta niin ota rohkeasti yhteyttä: meillä on erittäin huumorintajuinen ja mukava porukka, joka kiertää näyttelykehiä maltillisesti!

Tutustu ”meikäläisiin” avoimen, julkisen Facebook-sivumme kautta!

Mikäli olet kiinnostunut pennuistamme, ota yhteyttä ja kerro toiveistasi tulevan pennun suhteen! Meillä ei ole pentujen uusien kotien suhteen näyttelyttämis- tai harrastamis”pakkoa”, joskin kiinnostus näitä kohtaan otetaan huomioon sopivaa pentua valittaessa.

Dalmatiankoirapennut myydään rekisteröityinä (Suomen Kennelliittoon ja Suomen viralliseen koirarekisteriin), tunnistusmerkittyinä, eläinlääkärintarkastamina sekä BAER-kuulotestattuina. Maksan pennunostajan ensimmäisen vuoden Dalmatiankoiran-Dalmatinerna ry:n jäsenmaksun, josta tulee esim. mainio pilkullista asiaa sisältävä DAL-lehti, pennunomistaja saa ensimmäisen vuoden jälkeen itse päättää jatkaako jäsenyyttä. Pennut saavat mukaansa runsaan pentupaketin (sis mm. tuttua penturuokaa sekä pentulaatikon tuoksuista muistuttavan pentupeiton sekä uniikin pentupannan) sekä laatimani kattavan oppaan rodun maailman sekä pennun kanssa elämiseen ja sen kouluttamiseen. Myös help-desk on aina avoinna 24h.

Beaglepennut myydään rekisteröityinä (Suomen Kennelliittoon ja Suomen viralliseen koirarekisteriin), tunnistusmerkittyinä sekä eläinlääkärintarkastamina. Pentupaketissa on mukana tuttua penturuokaa, pentulaatikon tuoksuista muistuttava pentupeitto sekä uniikki pentupanta. Help-desk on niinikään beagleille avoinna 24/7.

Käytämme Kennelliiton kauppakirjaa ja noudatamme Kennelliiton ohjeita sijoitussopimusten sekä kauppasopimusten ehdoissa.

____________________________________________________________________________

 BEAGLEPENTUE syntynyt 16.3.2024.

VAPAANA 1 tyttöpentu, jonka kohdalla mahdollista myös sijoitussopimus!
Korkeasti näyttelyissä palkituista vanhemmista.
Tiedustelut s-postilla tallpeak@suomi24.fi

Tallpeak Warrior Princess

DALMATIANKOIRAPENTUEITA ei suunnitelmissa vuodelle 2024.


Toivon pennuista kiinnostuneilta yhteydenottoa sähköpostitse tai puhelimitse, varauduthan kertomaan itsestäsi ja suunnitelmistasi/toiveistasi pennun suhteen! Otathan yhteyttä vasta siinä vaiheessa kun olet harkinnut koiranhankintaa vakasti jo jonkin aikaa ja kerrothan mikäli etsit jotain tietynlaista pentua tai olet tehnyt varauksia myös muista pentueista, näin toimien osaamme puolin ja toisin arvioida löytyykö aikanaan pentueesta sopivaa koiraa juuri sinulle. Koira on vaativa, joskin antoisa perheenjäsen, jonka hankintaa ei pitäisi tehdä kevyin perustein. Mieti valmiiksi arkirutiiniesi muuttuminen sen mukaiseksi, että koira odottaa perushoitoa ja -liikuntaa joka ikinen päivä, myös lomallasi, viikonloppuisin, kun olet väsynyt tai kun olet sairas. Mieti valmiiksi myös se, että miten paljon sinulla on aikaa ja mahdollisuuksia kouluttaa ja sosiaalistaa nuorta koiraa; jokainen koira tarvitsee peruskoulutuksen ja nuorena sosiaalistamista, sellaista ei pysty kukaan tekemään yksin omissa oloissaan tai pelkästään omalla kotipihalla.

Varaudu kertomaan itsestäsi, tulevaisuuden suunnitelmistasi, koirakokemuksestasi ja siitä miten päädyit juuri tähän rotuun. Meille on tärkeää saada tietoja pentujen uusista omistajista jo ennen pentujen luovutusta ja varmistua, että tarjolla oleva koti on pennulle sopiva. Käytännössä pyrkimys on aina pystyä valitsemaan oikea pentu oikeaan kotiin, joka lisää todennäköisyyttä sille, että koiraan ollaan tyytyväisiä ja koira saa itselleen sopivan elämän. Edellytämme, että pennunostajat käyvät katsomassa pentuja ennen luovutusta. Koiranomistaminen ei ole myöskään ilmaista, edellytämme, että annettuja hoito- ja ruokintaohjeita noudatetaan. Samoin tulee varautua pennun ostohinnan lisäksi ensimmäisen vuoden aikana eteen tuleviin rokotuksiin, madotuksiin, eläinlääkärikuluvakuutukseen sekä koiran kouluttamisen aiheuttamiin kurssi-, jne.kuluihin. Toivomme myös, että ajatusmaailmassasi kasvattaja on ensisijainen neuvonantaja ja opastaja pentusi ( ja myöhemmin aikuisen koirasi) hoidossa, ruokinnassa ja opetuksessa. Toivomme, etteivät kasvattiemme omistajat käytä nettipalstoja informaation lähteinä, sillä niistä löytyy valtava määrä täysin virheellistä tietoa ja useat niissä neuvoja antavat ovat enemmänkin itse ohjeiden tarpeessa kuin päteviä niitä antamaan.

Tarjoamme siis satunnaisesti hyviä, huolella ja harkitusti kasvatettuja pentuja hyviin, sitoutuneisiin koteihin. Pentujen mukana tulee oma ”Tallpeak dalmatiankoira/beagleohjekirja” ja penturuokaa. Koska meillä on pentueita vain satunnaisesti tarkkaan valikoiduista vanhemmista; varaudu odotusaikaan jos haluat Tallpeak-pennun omistajaksi.