Dalmatiankoira on aktiivinen ja isokokoinen rotu, joka tarvitsee onnelliseen elämään perheen, jossa sille on aikaa ja halua touhuta liikunnallisia asioita koiran kanssa. Beaglepuolestaan on mainio seurakoira, joka pienestä koostaan huolimatta tarvitsee johdonmukaisen ja jämäkän kotikasvatuksen. Etsimme myös mahdollisia aktiivisia sijoituskoteja uroksille ja nartuille, jos siis omaat aikaisempaa kokemusta koirista ja näyttelyharrastuksesta ja olet kiinnostunut sijoituskoirasta niin ota rohkeasti yhteyttä: meillä on erittäin huumorintajuinen ja mukava porukka, joka kiertää näyttelykehiä maltillisesti!

Tutustu ”meikäläisiin” avoimen, julkisen Facebook-sivumme kautta!

Mikäli olet kiinnostunut pennuistamme, ota yhteyttä ja kerro toiveistasi tulevan pennun suhteen!

Dalmatiankoirapennut myydään rekisteröityinä, tunnistusmerkittyinä, eläinlääkärintarkastamina sekä BAER-kuulotestattuina. Maksan pennunostajan ensimmäisen vuoden Dalmatiankoiran-Dalmatinerna ry:n jäsenmaksun, josta tulee esim. mainio pilkullista asiaa sisältävä DAL-lehti, pennunomistaja saa ensimmäisen vuoden jälkeen itse päättää jatkaako jäsenyyttä. Pennut saavat mukaansa runsaan pentupaketin (sis mm. tuttua penturuokaa sekä pentulaatikon tuoksuista muistuttavan pentupeiton sekä uniikin pentupannan) sekä laatimani kattavan oppaan rodun maailman sekä pennun kanssa elämiseen ja sen kouluttamiseen. Myös help-desk on aina avoinna 24h.

Beaglepennut myydään rekisteröityinä, tunnistusmerkittyinä sekä eläinlääkärintarkastamina. Pentupaketissa on mukana tuttua penturuokaa, pentulaatikon tuoksuista muistuttava pentupeitto sekä uniikki pentupanta. Help-desk on niinikään beagleille avoinna 24/7.

Pennun hinta on 1300€
Käytämme Kennelliiton kauppakirjaa ja noudatamme Kennelliiton ohjeita sijoitussopimusten sekä kauppasopimusten ehdoissa.


 

DALMATIANKOIRAPENTUJA SYNTYNYT 27.1.2018
7 urosta 1 narttua
sekä musta- että ruskeapilkkuisia
VAPAANA ruskeapilkkuinen urospentu

 


Assiduitas Just a Gigolo ”Toivo” 
Lonkat: A/A, indeksi 112 lonkat: A/A, indeksi 119
Kyynerpäät: 0/0 kyynerpäät:0/0
Näyttelytulos vara-sert, vara-Cacib (Cacib ulkomailta)

Tallpeak Girls Best Friend ”Aida”

Lonkat A/A, indeksi 113
Kyynerpäät 0/0
Näyttelytulos ERI

Odotamme tulossa olevaa yhdistelmäämme innokkaasti. Aida on oma kasvattini jo toisessa polvessa ja sen äiti on varsin maineikkaista keski-eurooppalaisista linjoista (Belgian tuonti). Aidalle sulhoksi valikoimme Toivon, joka täydentää hienosti Aidaa sekä yksilönä, että sukutaulullisesti. Toivon taustalta tulevat ensimmäisen dalmikseni Allun sukulinjat ja sen emälinja on niinikään täysin uutta verta pohjoismaissa (Etelä-Afrikan tuonti). Molemmat vanhemmat ovat perusterveitä, mukavia perhekoiria. Toivon kanssa on harrastettu tokoa, jossa se on osoittanut hyvää koulutettavuutta joskaan kisakentille asti se ei ole päässyt. Aida puolestaan käy päivittäin töissä omistajiensa kanssa jossa se tapaa satoja ihmisiä viikossa ja on osoittautunut varsin mallikkaaksi ”asiakaspalvelijaksi”. Toiveissa on siis saada mukavia koiria hyviin perheisiin. Jos olet kiinnostunut pentueesta, ota yhteyttä p.0400-759 037 tai tallpeak@suomi24.fi

 


 

BEAGLEPENTUE VUODELLE 2018
synt 17.2.2018

Tallpeak Inspiration ”Elli”
3 x sert, 4 x CACIB

Elli on oma kasvattini jo kolmannessa polvessa ja varsin hyvin näyttelyissä menestynyt koira. Etsimme ensisijaisesti näyttelyistä kiinnostuneita yhteistyökoteja tälle pentueelle.

 


 

Toivon pennuista kiinnostuneilta yhteydenottoa sähköpostitse tai puhelimitse, varauduthan kertomaan itsestäsi ja suunnitelmistasi/toiveistasi pennun suhteen! Otathan yhteyttä vasta siinä vaiheessa kun olet harkinnut koiranhankintaa vakasti jo jonkin aikaa. Koira on vaativa, joskin antoisa perheenjäsen, jonka hankintaa ei pitäisi tehdä kevyin perustein. Mieti valmiiksi arkirutiiniesi muuttuminen sen mukaiseksi, että koira odottaa perushoitoa ja -liikuntaa joka ikinen päivä, myös lomallasi, viikonloppuisin, kun olet väsynyt tai kun olet sairas. Mieti valmiiksi myös se, että miten paljon sinulla on aikaa ja mahdollisuuksia kouluttaa ja sosiaalistaa nuorta koiraa; jokainen koira tarvitsee peruskoulutuksen ja nuorena sosiaalistamista, sellaista ei pysty kukaan tekemään yksin omissa oloissaan tai pelkästään omalla kotipihalla.

Varaudu kertomaan itsestäsi, tulevaisuuden suunnitelmistasi, koirakokemuksestasi ja siitä miten päädyit juuri tähän rotuun. Meille on tärkeää oppia tuntemaan pentujen uudet omistajat jo ennen pentujen luovutusta ja varmistua, että tarjolla oleva koti on pennulle sopiva. Käytännössä pyrkimys on aina pystyä valitsemaan oikea pentu oikeaan kotiin, joka lisää todennäköisyyttä sille, että koiraan ollaan tyytyväisiä ja koira saa itselleen sopivan elämän. Edellytämme, että pennunostajat käyvät katsomassa pentuja ennen luovutusta. Koiranomistaminen ei ole myöskään ilmaista, edellytämme, että annettuja hoito- ja ruokintaohjeita noudatetaan. Samoin tulee varautua pennun ostohinnan lisäksi ensimmäisen vuoden aikana eteen tuleviin rokotuksiin, madotuksiin, eläinlääkärikuluvakuutukseen sekä koiran kouluttamisen aiheuttamiin kurssi-, jne.kuluihin. Toivomme myös, että ajatusmaailmassasi kasvattaja on ensisijainen neuvonantaja ja opastaja pentusi ( ja myöhemmin aikuisen koirasi) hoidossa, ruokinnassa ja opetuksessa. Toivomme, etteivät kasvattiemme omistajat käytä nettipalstoja informaation lähteinä, sillä niistä löytyy valtava määrä täysin virheellistä tietoa ja useat niissä neuvoja antavat ovat enemmänkin itse ohjeiden tarpeessa kuin päteviä niitä antamaan.

Tarjoamme siis satunnaisesti hyviä, huolella ja harkitusti kasvatettuja pentuja hyviin, sitoutuneisiin koteihin. Pentujen mukana tulee oma ”Tallpeak dalmatiankoira/beagleohjekirja” ja penturuokaa. Koska meillä on pentueita vain satunnaisesti tarkkaan valikoiduista vanhemmista; varaudu odotusaikaan jos haluat Tallpeak-pennun omistajaksi.